Νέα – Ανακοινώσεις

Εορτή της 28η Οκτωβρίου για το σχολικό έτος 2020-2021

Σε χαρμόσυνο αλλά λιτό τόνο πραγματοποιήθηκε η σχολική μας εορτή της 28ης Οκτωβρίου, λόγω ειδικών συνθηκών της πανδημίας του κορονοϊού.

 Η εκδήλωση άνοιξε με την ανάγνωση του μηνύματος της Υπ. Παιδείας και του Διευθυντή της Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.  Κατόπιν πραγματοποιήθηκε απόδοση της σημαίας στον άριστο μαθητή του σχολείου μας κο Νικόλαο Μούνδο, παρουσία του διευθυντή του σχολείου Ανδρέα-Αριστοτέλη Ριζόπουλου και των υποδιευθυντών, εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας σύμφωνα με την εν λόγω εγκύκλιο. Η εορτή έληξε με την απονομή των αριστείων-βραβείων στους/στις μαθητές/τριες του σχολικού έτους 2019-2020.

Ο διευθυντής  του σχολείου μας και ο σύλλογος διδασκόντων, αναγνωρίζοντας ότι η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη παρτίδα μας, εύχονται χρόνια πολλά́ στους μαθητές, καθώς και σε όλες τις Ελληνίδες και τους  Έλληνες οι οποίοι υπερασπίστηκαν τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της παρτίδας μας ακόμη και με τη ζωή τους, για να χαρίσουν σε όλους εμάς και τους απογόνους μας  καθαρό αέρα ελευθερίας και ανεξαρτησίας.

Leave a comment