Νέα – Ανακοινώσεις

Τελετή Αγιασμού για την σχολική χρονιά 2021-2022

Με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό πραγματοποιήθηκε χθες 13/09/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μμ, η τελετή του αγιασμού για την σχολική χρονιά 2021-2022 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, με τη συμμετοχή διδασκόντων και μαθητών τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Κατά την έναρξη της τελετής πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα συνάδελφο καθηγητή, Δημήτριο Αντωνόπουλο.  Στον αγιασμό παρευρέθησαν και οι προσκεκλημένοι κύριοι Ανδρέας Φίλιας, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κωνσταντίνος Γκέρτζος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Δυτ. Ελλάδας, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους μαθητές και τις μαθήτριες και ευχήθηκαν μία δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.   

Την εκδήλωση έκλεισε ο διευθυντής του 9ου Εσπερινού ΕΠΑΛ κος Ανδρέας Ριζόπουλος, ο οποίος εκ μέρους της Διεύθυνσης και του συλλόγου διδασκόντων, ευχήθηκε  Υγεία, Δύναμη και Πρόοδο.

Leave a comment

Καταστάσεις Επαρκούς Φοίτησης

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
πατώντας στο αντίστοιχο τμήμα που σας ενδιαφέρει και εμφανίζεται με μπλε χρώμα παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους μαθητές/τριες που έχουν δικαίωμα να προσέλθουν στις προαγωγικές-απολυτηρίες εξετάσεις του σχολικού έτους 2022-2023 στο σχολείο μας.
Α1 - Α2 - ΒΗ1 - ΒΗ2 - ΒΜ1 - ΒΜ2 - ΒΜ3 - ΒΤΕΧ1 - ΓΗ - ΓΗΝ - ΓΘ - ΓΜ - ΓΟ1 - ΓΟ2 - ΓΣΕΤ1
Τις καταστάσεις αυτές, θα τις βρείτε επίσης αναρτημένες στο σχολείο την Τρίτη 23/05/2023 το πρωί.