Νέα – Ανακοινώσεις

14o Φεστιβάλ Your Europe, Your Say!

Η Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ) σχεδιάζει το 14ο φεστιβάλ Your Europe, Your Say! εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαρτίου 2023 στις Βρυξέλλες .

Η πρόσκληση αφορά νέους μεταξύ 16 και 18 ετών, που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχική δημοκρατία και την οικοδόμηση κοινότητας με άλλους μαθητές από όλη την Ευρώπη . Η Your Europe, Your Say! (YEYS) εκδήλωση που διοργανώνει η Επιτροπή είναι το κατάλληλο μέρος για αυτούς τους νέους. Η εκδήλωση θα τους δώσει τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ιδέες με μαθητές και δασκάλους από 34 χώρες! 

35 σχολεία (από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, τις 7 υποψήφιες προς ένταξη χώρες και 1 από τα ευρωπαϊκά σχολεία με έδρα τις Βρυξέλλες) καλούνται να συμμετάσχουν σε μια διήμερη σειρά συζητήσεων, εργαστηρίων και διαδραστικών δραστηριοτήτων γύρω από ένα επίκαιρο θέμα που ενδιαφέρει τους νέους.

Οι απόψεις που θα κοινοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβιβαστούν στα άλλα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Δεκεμβρίου 2022. Περισσότερα εδώ.

Leave a comment

Καταστάσεις Επαρκούς Φοίτησης

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,
πατώντας στο αντίστοιχο τμήμα που σας ενδιαφέρει και εμφανίζεται με μπλε χρώμα παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους μαθητές/τριες που έχουν δικαίωμα να προσέλθουν στις προαγωγικές-απολυτηρίες εξετάσεις του σχολικού έτους 2022-2023 στο σχολείο μας.
Α1 - Α2 - ΒΗ1 - ΒΗ2 - ΒΜ1 - ΒΜ2 - ΒΜ3 - ΒΤΕΧ1 - ΓΗ - ΓΗΝ - ΓΘ - ΓΜ - ΓΟ1 - ΓΟ2 - ΓΣΕΤ1
Τις καταστάσεις αυτές, θα τις βρείτε επίσης αναρτημένες στο σχολείο την Τρίτη 23/05/2023 το πρωί.