Νέα – Ανακοινώσεις

Συμπόσιο Ζωγραφικής

                                                                                                          

Με το «Χορωδιακό Αντάμωμα» ξεκινά η ενότητα των παράλληλων εκδηλώσεων του Συμποσίου Ζωγραφικής – Αναλυτικό πρόγραμμα

Το Χορωδιακό Αντάμωμα που είναι αφιερωμένο στη λογοτεχνία, στο οποίο συμμετέχουν χορωδίες της πόλης,  ανοίγει στις 8.30 το βράδυ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο χώρο της «Ιχθυόσκαλας» τον κύκλο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής.

Στο αντάμωμα παίρνουν μέρος οι χορωδίες  Cantelena – junior (Διεύθυνση ΧορωδίαςΕλένη Παπαδοπούλου), κανταδόροι SANTA MAURA του συλλόγου των  Εν Πάτραις Λευκαδίων (Διεύθυνση Δήμητρα Αψώμοτου), Χορωδία Επτανησίων (Διεύθυνση Χορωδίας: Μέλπω Βικάτου), Χορωδία Συλλόγου Ζαβλανίου (διεύθυνση Μαρία Ιατρίδη), Χορωδία Νηπιαγωγών (διεύθυνση Μαρία Ρέντιτ) και το Ηπειρώτικο Πολυφωνικό Σχήμα  του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών (διεύθυνση Χορωδίας Μαντώ Κάτσου).

*Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατάδα με εκκίνηση από το χώρο του  Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων ( πρώην πλαζ ΕΟΤ) η οποία θα καταλήξει στην «Ιχθυόσκαλα’, όπου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης».

*Οι παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ με την πραγματοποίηση στην «Ιχθυόσκαλα» συναυλίας από το μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης».

*Η ετήσια έκθεση όλων των τμημάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων θα ανοίξει τις πύλες της στις 7.30 το βράδυ στην «Αγορά Αργύρη»

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ με την πραγματοποίηση στον Πολυχώρο της «‘Ιχθυόσκαλας» συναυλίας – Αφιέρωμα στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο «μα υπάρχω ακόμα είμαι ακόμα εδώ».

Στη συναυλία συμμετέχουν ο Διονύσης Τσακνής, η Δήμητρα Παπίου, τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και η Ορχήστρα νυκτών Εγχόρδων « Θανάσης Τσιπινάκης».

Leave a comment